- Malé balení
- Kvasinky
- Kvasinkové produkty
- Enzymy
- Bakterie
- Výživa
- Bentonity
- Taniny
- Čiřící produkty
- Ostatní
- Stabilizace
- Specifická ošetření
- Chipsy
- Dubové bloky
- Barrel refresh - skládačka z dubových špalíčků
- Dubové desky
Vegeflot 1kg
1 010,00 Kč
Nealergenní produkt k čiření moštů. Směs bramborového a hrachového proteinu. Dávkování 10-40g/hl
Vegefine 1kg
1 585,00 Kč
Rostlinná bílkovina (patatin, izolát bramborových bílkovin) pro odkalení vína. • Kompatibilní s evropskými předpisy pro ekologické vinifikace, nařízením Komise (ES) č. 889/2008 a jeho změnami. • Alergen, ne-živočišného původu, bez GMO. • Silně reaktivní s fenolovými sloučeninami. • Malé množství kalů po sedimentaci. • Rychlé vyjasnění. • Žádné riziko přečiření. Dávkování: červená vína: 2 - 5 g/hL - Červená lisovaná: 3 - 8 g/hL - bílá a růžová vína: 2 -15 g/hL
Polymust nature 1kg
501,00 Kč
Kombinace rostlinných bílkovin (hrachu) a bentonitu (sodného a vápenatého) vhodných pro čiření vína. • Kompatibilní s evropskými předpisy pro ekologické vinifikace, nařízením Komise (ES) č. 889/2008 a jeho změnami. • Pozoruhodný účinek při odkalení a projasnění. • Preventivní a léčebné ošetření oxidace polyfenolů v bílých a růžových vínech. • Přispívá ke stabilizaci barviva v červených vínech. Dávkování: Bílá a růžová vína: 20 - 80 g/hL - Červená vína: 10 - 15 g/hL - Červená lisovaná vína: 10 - 20 g/hL
Polymust blanc 1kg
1 040,00 Kč
Přípravek k čiření moštů a vín. Směs rostlinného proteinu (hrachu) a PVPP pro preventivní ošetření oxidace bílých a růžových vín a moštů. Dávkování 30-80g/hl
Polymust press 1kg
840,00 Kč
Přípravek k čiření moštů a vín.Spojení PVPP + bramborový protein + bentonit.Dávkování 40-100g/hl
Ichtyocolle (vyzina) 250g
1 125,00 Kč
Čiřící přípravek rybího původu k čiření bílých a růžových vín nejvyšší kvality. ICHTYOCOLLE® obnovuje vysokou organoleptickou čistotu a výraznou jiskrnost ošetřeného vína.Dávkování 1-5g/hl
Viniclar GR (PVPP) 1kg
1 900,00 Kč
Granulovaný přípravek PVPP pro preventivní a léčebné ošetření oxidace vín. Dávkování 15-30g/hl30-80g/hl - pro léčebné ošetření oxidovaných vín.
Gecoll Supra 1,05kg (kanystr)
225,00 Kč
Tekutá želatina vyrobená z výběru mimořádně čistých surovin, výhradně vepřového původu. Odstraňuje třísloviny zodpovědné za agresivní nebo svíravé vjemy.Dávkování 40-100ml/hl
Siligel 1,2kg (kanystr)
250,00 Kč
Roztok koloidního oxidu křemičitého, který lze použít v kombinaci se všemi organickými čiřidly.Dávkování 20 - 100 mL/hL
Microcol FT 15kg
1 460,00 Kč
Přírodní bentonit sodno-vápenatý pro stabilizaci bílkovin . • MICROCOL® FT obsahuje jen velmi málo krystalického oxidu křemičitého, který je odpovědný za poškozování membrán u cross flow filtru • Částice se nezvětšují, což zabraňuje ucpávání filtrů zbytky mikročástic po filtraci. Dávkování: 30 - 80 g/hL.
Microcol alpha 5kg
630,00 Kč
Vysoce kvalitní přírodní mikrogranulát bentonitu sodného s vysokou adsorpční kapacitou. Určeno pro stabilizaci bílkovin v moštu (víně) v širokém rozmezí pH.Dávkování 10 - 80 g/hL.
Microcol alpha 1kg
160,00 Kč
Vysoce kvalitní přírodní mikrogranulát bentonitu sodného s vysokou adsorpční kapacitou. Určeno pro stabilizaci bílkovin v moštu (víně) v širokém rozmezí pH.Dávkování 10 - 80 g/hL.
Tancor grand cru 1kg
3 670,00 Kč
Přípravek na bázi proantokyanidových taninů získaných z hroznů a elagických taninů z dubu. Využívá procesu okamžitého rozpouštění společnosti LAFFORT® (IDP). Pro použití během zrání červeného vína. Po fázi kvašení nebo během zrání se TAN'COR® GRAND CRU používá ke: • Zlepšení a úpravě struktury vína a délky na patře. • Stabilizaci barvy kombinací s volnými antokyany. • Regulování oxidačně-redukčních reakcí. Dávkování: 5 - 30 g/hL.
Quertanin sweet 0,5kg
5 190,00 Kč
Tanin přinášející do vína sladkost, vanilku, plnost.Rychle rozpustné přípravky na bázi elagických taninů z „řezaného dřeva“, extrahovaných z dubového jádra dřeva nebo elagických taninů pocházejících z dubového jádra, pro zrání bílých, růžových a čer-vených vín. • Zlepšuje oxidačně-redukční stabilitu vína během zrání v sudech nebo během mikrooxidace. • V použitých sudech umožnují tyto přípravky vytvořit stejné prostředí jako v sudech nových. • Po přidání se doporučuje provádět normální stáčky až do školení vín nebo přípravy do lahví.Dávkování 5-20g/hl
Quertanin intense 0,5kg
5 670,00 Kč
Tanin přinášející do vína strukturu, intenzitu, pražené tóny.Rychle rozpustné přípravky na bázi elagických taninů z „řezaného dřeva“, extrahovaných z dubového jádra dřeva nebo elagických taninů pocházejících z dubového jádra, pro zrání bílých, růžových a čer-vených vín. • Zlepšuje oxidačně-redukční stabilitu vína během zrání v sudech nebo během mikrooxidace. • V použitých sudech umožnují tyto přípravky vytvořit stejné prostředí jako v sudech nových. • Po přidání se doporučuje provádět normální stáčky až do školení vín nebo přípravy do lahví.Dávkování 3-10g/hl
Quertanin choc 0,5kg
5 680,00 Kč
Tanin přinášející do vína vjem čokolády, pražené kávy.Rychle rozpustné přípravky na bázi elagických taninů z „řezaného dřeva“, extrahovaných z dubového jádra dřeva nebo elagických taninů pocházejících z dubového jádra, pro zrání bílých, růžových a čer-vených vín. • Zlepšuje oxidačně-redukční stabilitu vína během zrání v sudech nebo během mikrooxidace. • V použitých sudech umožnují tyto přípravky vytvořit stejné prostředí jako v sudech nových. • Po přidání se doporučuje provádět normální stáčky až do školení vín nebo přípravy do lahví.Dávkování 5-15g/hl
VR supra elégance 1kg
890,00 Kč
Rychle rozpustný (IDP) elagický a proantokyanidový taninový přípravek. TANIN VR SUPRA® ELÉGANCE byl vytvořen tak, aby omezoval projev svíravosti při přidávání taninu během kvašení. Umožňuje přesnější řízení extrakce a macerace, zejména u nejjemnějších odrůd révy (jako je Pinot Noir) nebo při výrobě červených vín v ovocnějším nebo lehčím stylu. Používá se za stejných podmínek jako TANIN VR SUPRA®. Dávkování: 10 - 80 g/hL.
VR color 1kg
1 740,00 Kč
Okamžitě rozpustný (IDP) katechický tanin. Speciálně vytvořený pro stabilizaci barvy vína. TANIN VR COLOR® je nesvíravý tanin, který lze integrovat do všech profilů barvy vína. TANIN VR COLOR® se používá ke zlepšení poměru aktivního taninu/anthokyanu v těchto případech: • Hrozny sklizené při suboptimální fenolické zralosti. • Hroznové odrůdy s přirozeně špatným poměrem taninu/antokyaninu. • Odrůdy, které mají problémy s barevným projevem (extrakce/stabilizace). Dávkování: 10 - 80 g/hL.
Galalcool 1kg
1 290,00 Kč
Práškový galický taninový přípravek, který se používá pro bílý a růžový mošt. TANIN GALALCOOL® je vysoce vyčištěný taninový extrakt z kaštanu, s fyzikálně-chemickými vlastnostmi, které jsou přizpůsobeny k výrobě bílého a růžového moštu. • Inhibuje přírodní oxidační enzymy (lakázu, polyfenol oxidázy), účinnější než SO2. • Sráží některé nestabilní proteiny, stejně jako bentonit, ale bez ztráty aroma. • Zlepšuje čirost vína. Dávkování: 5 - 20 g/hL.
Tanspark 1kg
310,00 Kč
Kombinace galických a elagických taninů z kaštanu v tekuté formě. • Vyvažuje redox potenciál základního vína a posiluje jeho strukturu.
Bi-activ 1kg
650,00 Kč
Směs faktorů přežití, které se použijí, když fermentace zpomalí nebo zastaví. Neobsahuje DAP (buněčné stěny kvasinek, inaktivované kvasinky, inertní podpůrné prvky).
Phosphate d´amonium (DAP) 1kg
300,00 Kč
Minerální výživa kvasinek, růstový faktor kvasinek během alkoholové fermentace • Používá se v případě nedostatku živin v moštu. • 10 g/hL poskytuje asi 21 mg/L asimilovatelného dusíku. Dávkování: 20 - 50 g/hL v závislosti na požadavcích na dusík. Doplní se do nádrže najednou nebo postupně během první třetiny alkoholového kvašení.
Thiazote ph 1kg
450,00 Kč
Aktivátor alkoholové fermentace (diammonium fosfát a thiamin). Vhodné pro organické vinařství podle nařízení Komise (ES) č. 889/2008. 10 g / h THIAZOTE® PH obsahuje 21 mg/L asimilovatelného dusíku.