- Malé balení
- Kvasinky
- Kvasinkové produkty
- Enzymy
- Bakterie
- Výživa
- Bentonity
- Taniny
- Čiřící produkty
- Ostatní
- Stabilizace
- Specifická ošetření
- Chipsy
- Dubové bloky
- Barrel refresh - skládačka z dubových špalíčků
- Dubové desky
Diam 10 tradition 54x24,2
Diam 10 tradition 54x24,2 (kód D10_54TR )A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined index: HTTP_REFERER
Filename: home/detail.php
Line Number: 75
Backtrace:
File: /home/html/j/janosa.cz/eshop/application/views/pages/home/detail.php
Line: 75
Function: _error_handler
File: /home/html/j/janosa.cz/eshop/application/views/layouts/app.php
Line: 64
Function: view
File: /home/html/j/janosa.cz/eshop/application/core/MY_Controller.php
Line: 19
Function: view
File: /home/html/j/janosa.cz/eshop/application/controllers/Detail.php
Line: 14
Function: view
File: /home/html/j/janosa.cz/eshop/index.php
Line: 294
Function: require_once
„DIAM“ – ZÁTKA Z MIKROGRANULÁTU je zátka vyrobená z vybraného korkového mikrogranulátu, který je stejnou metodou jako je káva zbavována kofeinu, zbaven veškerých škodlivých příměsí. Touto metodou je za nízké teploty a vysokého tlaku z korku odstraněno na 170 škodlivých sloučenin, z nichž 14 má přímý vliv na chuť vína a způsobuje vady v jeho chuti, jednou z nich je známý trichloranisol ( TCA), který způsobuje zápach vína po korku. Korkový granulát je navíc smísen s tzv. „mikrosférou“, což jsou zjednodušeně řečeno mikroskopické plastové bublinky, v zátce naprosto neviditelné, které zátkám DIAM zajišťují vysokou a především dlouho trvající pružnost. Zátky jsou podle tlaku, za kterého jsou vyrobeny a podle množství použité mikrosféry, rozděleny do 5 kategorií podle propustnosti kyslíku a tím lze volit pro uzavření láhve s vínem zátku takové propustnosti, která odpovídá požadavkům vinaře na skladování jeho lahví.
Provedení TRADITION znamená žíhanou přírodní strukturu, vypálenou na celém těle zátky