akční nabídka
- Malé balení
- Kvasinky
- Kvasinkové produkty
- Enzymy
- Bakterie
- Výživa
- Bentonity
- Taniny
- Čiřící produkty
- Ostatní
- Stabilizace
- Specifická ošetření
- Chipsy
- Dubové bloky
- Barrel refresh - skládačka z dubových špalíčků
- Dubové desky
" class="badge badge-primary"> zpět
Kvasinka XAROM pro bílá vína a rosé vína s vysokou aromatickou intenzitou, která dlouhodobě přetrvává. Vyšlechtěný kmen podporující intenzivní produkci fermentačních aromat (jahoy, ananas, žlutý meloun, přezrálý banán).
Dporučená teplota kvašení 12 - 22°C, tolerance na alkohol 16%, potřeba živin - vysoká.
Balení : 20 g
Dporučená teplota kvašení 12 - 22°C, tolerance na alkohol 16%, potřeba živin - vysoká.
Balení : 20 g