akční nabídka
- Malé balení
- Kvasinky
- Kvasinkové produkty
- Enzymy
- Bakterie
- Výživa
- Bentonity
- Taniny
- Čiřící produkty
- Ostatní
- Stabilizace
- Specifická ošetření
- Chipsy
- Dubové bloky
- Barrel refresh - skládačka z dubových špalíčků
- Dubové desky
" class="badge badge-primary"> zpět
Rostlinná bílkovina (patatin, izolát bramborových bílkovin) pro odkalení vína.
• Kompatibilní s evropskými předpisy pro ekologické vinifikace, nařízením Komise (ES) č. 889/2008 a jeho
změnami.
• Alergen, ne-živočišného původu, bez GMO.
• Silně reaktivní s fenolovými sloučeninami.
• Malé množství kalů po sedimentaci.
• Rychlé vyjasnění.
• Žádné riziko přečiření.
Dávkování: červená vína: 2 - 5 g/hL - Červená lisovaná: 3 - 8 g/hL - bílá a růžová vína:
2 -15 g/hL