akční nabídka
- Malé balení
- Kvasinky
- Kvasinkové produkty
- Enzymy
- Bakterie
- Výživa
- Bentonity
- Taniny
- Čiřící produkty
- Ostatní
- Stabilizace
- Specifická ošetření
- Chipsy
- Dubové bloky
- Barrel refresh - skládačka z dubových špalíčků
- Dubové desky
" class="badge badge-primary"> zpět
Kombinace rostlinných bílkovin (hrachu) a bentonitu (sodného a vápenatého) vhodných pro čiření vína.
• Kompatibilní s evropskými předpisy pro ekologické vinifikace, nařízením Komise (ES) č. 889/2008 a jeho
změnami.
• Pozoruhodný účinek při odkalení a projasnění.
• Preventivní a léčebné ošetření oxidace polyfenolů v bílých a růžových vínech.
• Přispívá ke stabilizaci barviva v červených vínech.
Dávkování: Bílá a růžová vína: 20 - 80 g/hL - Červená vína: 10 - 15 g/hL - Červená lisovaná vína: 10 - 20 g/hL