2 950,00 Kč
2 438,02 Kč bez DPH
Speciální přípravek obsahující inaktivované kvasinky a ß-glukanázy, určený pro čiření/zjemnění vín.
Vyvinutý u LAFFORT®, POWERLEES® ROUGE, poskytuje složky kvasinek, které pomáhají zjemňovat
vína během kvašení a zrání.
• Enzymatický účinek urychluje organoleptické školení.
• Extrakce složek s vysokým senzorickým potenciálem (sapidové peptidy z proteinu Hsp12): ß-glukanáza
pomáhá k rychlé extrakci peptidů přítomných v buněčných stěnách inaktivovaných kvasinek a z fragmentů
autolýzy kvasinek.
• Přispívá ke stabilizaci vína pomocí čiření a difuze fragmentů manoproteinu z kvasinek.
• Umožňuje vinaři vytvořit jemný kal ve víně po fermentaci.
• Speciálně přizpůsobeno rychle-obchodovaným vínům.
Dávkování: 15 - 40 g/hL.