akční nabídka
- Malé balení
- Kvasinky
- Kvasinkové produkty
- Enzymy
- Bakterie
- Výživa
- Bentonity
- Taniny
- Čiřící produkty
- Ostatní
- Stabilizace
- Specifická ošetření
- Chipsy
- Dubové bloky
- Barrel refresh - skládačka z dubových špalíčků
- Dubové desky
" class="badge badge-primary"> zpět
Speciální přípravek obsahující inaktivované kvasinky a ß-glukanázy, určený pro čiření/zjemnění vín.
Vyvinutý u LAFFORT®, POWERLEES® ROUGE, poskytuje složky kvasinek, které pomáhají zjemňovat
vína během kvašení a zrání.
• Enzymatický účinek urychluje organoleptické školení.
• Extrakce složek s vysokým senzorickým potenciálem (sapidové peptidy z proteinu Hsp12): ß-glukanáza
pomáhá k rychlé extrakci peptidů přítomných v buněčných stěnách inaktivovaných kvasinek a z fragmentů
autolýzy kvasinek.
• Přispívá ke stabilizaci vína pomocí čiření a difuze fragmentů manoproteinu z kvasinek.
• Umožňuje vinaři vytvořit jemný kal ve víně po fermentaci.
• Speciálně přizpůsobeno rychle-obchodovaným vínům.
Dávkování: 15 - 40 g/hL.